Ett måste!
Publicerat den

Nu måste jag ta tag i min blogg. känner att den är kaos den är inte som jag vill ha den, blir bara arg när jag ser hur den ser ut... Tänkte ta tag i den idag hämta min dator hemma och sen blir det att sätta sig hos Jesper och fixa och trixa. uppdatering kommer senare!



Trust need to be earned!
Publicerat den






En och en halv månad
Publicerat den

Nu är de bara en och en halv månad kvar innan jag blir 18, känns så skönt. minns när jag var 15 och tänkte att "åååh de är 3år tills ja blir 18"... och nu är de bara 6veckor kvar de är ju sinne! de är ju mycket som ändras får inte tävla ponny, får ta ut pengar från mitt sparkonto jag får mitt studie bidrag på mitt konto, rida utan säkerhetsväst, körkort, vikarie jobb, kan va ute hur ja vill, kan komma och gå hur som..






new look.
Publicerat den

igår blev det att färga håret, blev sjukt nöjd men jag vet hur jag vill klippa mig och färga håret men de ska få växa ut i längderna först :)

men jag rekomenderar denna hårfärg den luktar inte så mycket alls och de lilla som luktar luktar gott. kostar 199 på divine och då är de 2 hårfärger i en kartong!





Älskar dig!
Publicerat den








natt himmel.
Publicerat den

kunde inte sova igår natt så de blev en natt promenad så jag var ute och gick i ca 1 timme, och efter det så somnade jag som en stock!






proud!
Publicerat den

jag är så sjukt nöjd efter dagens träning, vi börjar kunna hoppa en högre bana och vi får bättre språng. är så sjukt nöjd över kritiken jag fick idag. jag märker rent av att vi börjar klättra upp för stegen istället för ner, säger bara att så jävla underbar häst jag rider. Idag lyssnade han på halvhalterna och när ja la på skänkeln. blev något språng på 100-110cm sen en bana på 90cm precis lagomt. Jag märket själv att jag blir duktigare på att bedöma avstånd och hur ja ska lägga anridningen till hindret. känns faktiskt skönt att jag vet att jag börjar komma upp från gropen jag varit i nu i ett-två år. Nu kan jag lägga mina satsningar lite högre och när JAG kommit dit då höjer vi de lite till.

känns så sjukt skönt att veta att för varje gång jag rider så går de alltid ett steg uppåt.






heartbeat..
Publicerat den

Nu blir de ta på sig mys kläder sen börja stor städa Jespers lägenhet eftersom de ser ut som fan ååh han själv. blir att ta en rök först sen blir de ta köket sen hallen och sen tv rummet.. Har mycket att "se fram emot" räknar med en timmas städning i varje rum...






Nagel fix.
Publicerat den

blir att fixa naglarna ikväll eftersom de inte finns så mycket mera att göra. ska försöka göra nå färger och linjer eller liknande får ju se vad som blir..








Taco
Publicerat den

Blev Taco till middag idag med älsklingen eftersom vi har Jespers lägenhet i helgen så åt vi god middag. Så nu väntar vi bara på lalle och Johannes sen blir de väl att chillax på högsta nivå.



Hoppträning
Publicerat den

igår var de hoppträning med Achilles, gick inte alls så bra han lyssnade inte ett skit när jag fick ett avstånd och red på till hindret han gjorde ändå som han ville, spelade ingen roll när jag sa till att han skulle hoppa av.. när jag red på volten och fick en samlad galopp så direkt jag gav efter lite blev han direkt fram tung och drog iväg. Tyckte han var stressad i slutet kändes lite så, men till slut slappnade han av och de gick bättre men de var som de inte stämde hur som.. men vi får se om de blir bättre på söndag när det är Robban träning kanske blir bättre då.






Barbacka.
Publicerat den

I onsdags blev det att rida denna dam, blev att rida Barbacka och de var inte de lättaste att hitta balansen. Med tanke på att hon är vinglig och snubblar lätt. men de fick faktiskt riktigt bra är SUPER nöjd!! Eftersom sist jag red Barbacka var för 2 år sen. så jag trodde jag skulle käka grus men icket :)







Törrförruvedagock
Publicerat den

Älskar dig hjärtat! / BR



Nail art!
Publicerat den






















































Världens bästa <3
Publicerat den

Du är så sjukt underbar vännen, du är som en syster för mig. Jag vet att om de är någonting så kan jag alltid komma till dig och prata eller om jag behöver sov plats, vi kan sitta och titta i väggen och ha superkul ändå för då blir de as garv för vi hittar alltid på någonting om de då ska vara att leta älgar till ja vet inte vad..

du ska veta vännen att jag kommer alltid att finnas där för dig, vad som än händer för dig kan man inte vara arg på. jag tror att även fast du skulle va skit sur och elak skulle ja inte kunna vara arg på dig. love u sis <3 you know who you are!






you make me famous
Publicerat den








OUTFIT
Publicerat den






Nu är de dags!!!
Publicerat den

Nu blir de att börja träna minst 5-6 gånger i veckan, målet är att gå ner 15-20 kilo. så nu blir de sluta med godis och dricka.. de kommer väl före och efter bilder.







Penis
Publicerat den

rot





sleepy head
Publicerat den

är trött som satan, tur man har sov morgon i morgon. Är trött både psykiskt och fysiskt, tur man jobbar eftermiddag i morgon. börjar klockan 15.00 och slutar kring 20-21.00 någon gång där emellan, så nu säger jag sleep tight tigers för det ska jag göra.






Kanske dags...
Publicerat den

Nu kanske det är dags att grov städa i rummet, damsuga,skura,dammtorka pch plocka undan lite och om jag hinner så blir det städa i garderoben också.. önska mig lycka till!!



vågar man?
Publicerat den

Funderar på pm man skulle ha bytt piercing i tungan till den kortare staven. är lite tveksam!!











....
Publicerat den






JÄVLA LESS!!!!!
Publicerat den




2 månader
Publicerat den

det är ca 2 månader kvar innan JAG blir 18 och jag funderar och funderar på var jag skulle ha tatuerat in.. vet hur den ska se ut men det saknas en text och något litet som verkligen stämmer in på mig men denna vet jag att den ska finnas på min kropp iallafall :)







never say never
Publicerat den

bästa kvällen på länge, var hos per och höll igång sen 7 är hos Emil och Emma nu.. får se vart man tar vägen sen :)



kvällen levererar!!!
Publicerat den






sleep tight tigers!!
Publicerat den




on the road
Publicerat den

nu är man på väg till Luleå med Emil och Robin för att hämta upp Emma som kommer med bussen. så de blev en liten roadtrip. kvällen bjuder däremot på film maraton eller rättare sagt serie maraton så de blir. fiint.



så sjukt snygga
Publicerat den


















så sjukt snygga
Publicerat den






BÄSTA SERIEN!!!
Publicerat den

Vet inte hur många gånger jag har sett TVD nu. Är redan på tredje säsongen och jag började i lördags på första säsongen. The vampire diaries kan man se om och om igen utan att bli less, blir så jävla sur på Stefan när han säger till Elina att han inte vill ha nå med henne att göra... fast han blir ändå förlåten eftersom när man ser honom är de droooool



NEW IN
Publicerat den






new nails
Publicerat den












hoppträning med sötaste
Publicerat den






far from the others, close to eatchother!
Publicerat den

Nu blir det hård träning på med träns och sadel med hängande stigbyglar. får se hur det här kommer gå.. Nu ska mina "små" hästar inridas, börja sakta men säkert och om det fungerar blir de sätta sig upp.. först blir det kallblodet och sen blir det varmblodet, vi börjar med damen som har mest humör och allt ska vara på hennes vilkor. till skillnad fån varmblodet som gör allt man säger.
 
 
 
 
 
 
 



Helgens händelser.
Publicerat den

tänkte berätta lite om i helgen..
 
Torsdag till Fredag sov jag hos Fia i Boden eftersom hon skulle ha sin 18års fest på fredagen, så då blev det att dricka. kan säga att kvällen levererade rejält tror jag inte haft så trevligt på länge.
 
Lördags blev det att sova sova sova och sen blev det att se serier. for ner på byn under kvällen och var med John och carro. hämtade upp mamma kring 1 någongång på natten.
 
Söndags gjorde jag inte nå speciellt, mös med älsklingen och hade en lugn kväll.



Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.
Publicerat den






Underbart!
Publicerat den




Luleå
Publicerat den

Idag har man varit i Luleå med mamma, blev lite nya saker som fick följa med hem. De blev två skopar, nya leggings och en ny börs... Handlade även lite presenter till E och till O eftersom dom snart fyller år.